Táto stránka používa súbory cookies. Viac informácií o používaní týchto súborov. Pokračovať
Attica Restaurant Template

Skúsenosti ako záruka kvality

Nielen o dodržiavanie technologických postupov (HACCP) a používanie vždy čerstvých surovín, ale aj o mnoho viac sa so zanietením a zmyslom pre detail osobne stará majiteľ firmy Juraj Krajč.

S varením začal ako študent na Strednom odbornom učilišti spoločného stravovania na Slanickej osade (Námestovo). Prax a prvé skúsenosti nadobúdal v reštauračných zariadeniach vtedajšieho SD Jednota Prievidza. Študentský život zavŕšil ako absolvent odboru Ekonomika a organizácia spoločného stravovania a na stupienku víťaza v okresnej súťaži vo varení.

Získané skúsenosti ďalej zúročil počas povinnej vojenskej služby, kde pracoval ako kuchár pre pilotov v Českých Budejoviciach, pričom za svoju prácu neskôr získal niekoľko osobných ohodnotení. Ako vedúcemu závodnej kuchyne Tatranábytku Pravenec sa mu naskytla v roku 1991 príležitosť súkromného podnikania a tak založil podnik Juraj Krajč - Racionál.

Medzi významné úspechy majiteľa patrí zabezpečovanie celodennej stravy na Majstrovstvách sveta v bezmotorovom lietaní žien a následne aj mužov v Prievidzi.

„Mojím úspechom je každý jeden spokojný zákazník, preto si nesmierne vážim najmä spoluprácu s dlhoročnými obchodnými partnermi."

- Juraj Krajč, majiteľ

Divider Background

Jedálny lístok

Pondelok 29.11.2021

Polievka
Frankfurtská s párkom, zjemnená smotanou

Alergény: 1 7

Hlavné jedlá
Bravčové pečené, kyslá kapusta, knedľa

Alergény: 1 3 7

Oravské hubové halušky, cvikla

Alergény: 1 3

Palacinky plnené vanilkovým tvarohom, ovocný nápoj

Alergény: 1 3 7

Utorok 30.11.2021

Polievka
Cícerová so zeleninou a rezancami

Alergény: 1 3 9

Hlavné jedlá
Košovská pochútka, ryža/hranolky

Alergény: 1 10

Milánske špagety, parmezánové lupienky

Alergény: 1 3 7

Kuracia pečeň na cibuľke, 2ks zemiakové lokše, čalamáda

Alergény: 1

Streda 1.12.2021

Polievka
Fazuľová kyslá s údeninou

Alergény: 1 7

Hlavné jedlá
Vyprážané kuracie prsia v cestíčku, zemiaková kaša, kompót

Alergény: 1 3 7

Baraní perkelt, kyslá smotana, halušky

Alergény: 1 3 7

Cesnakové posúchy so smotanou a syrom

Alergény: 1 7

Štvrtok 2.12.2021

Polievka
Kurací vývar s ryžou a hráškom

Alergény: 9

Hlavné jedlá
Mäsové guľky v rajčinovej omáčke, knedľa

Alergény: 1 3 7

Bryndzové halušky so slaninou a klobáskou

Alergény: 1 3 7

Zeleninový šalát s panenkou v diablito obale, jogurtový dresing

Alergény: 1 3 7

Piatok 3.12.2021

Polievka
Kelová

Alergény: 1 9

Hlavné jedlá
Kuracie mäso na zelenine, kari ryža

Alergény: 1

Karbonátok, rajčinová kapusta, chlieb

Alergény: 1 3 7

Šišky s penou, čaj s citrónom

Alergény: 1 3 7

Pondelok 6.12.2021

Polievka
Francúzska s mletým mäsom

Alergény: 1 3 9

Hlavné jedlá
Hamburgské stehno na smotane, knedľa

Alergény: 1 3 7 10

Grilovaný hermelín na zelených fazuľkach s maslom

Alergény: 1 7

Orechové rožky, kakao

Alergény: 1 3 7 8

Utorok 7.12.2021

Polievka
Sójová so zeleninou

Alergény: 1 9

Hlavné jedlá
Sekaný maslový rezeň, zemiaková kaša, zeleninový šalát

Alergény: 1 3 7

Plnené zemiakové knedle údeninou, dusená kyslá kapusta

Alergény: 1 3

Tvarohová žemľovka s banánmi a čokoládou

Alergény: 1 3 7

Streda 8.12.2021

Polievka
Cesnaková krémová s opraženým chlebom

Alergény: 1 7

Hlavné jedlá
Kuracie stehno na paprike, kolienka

Alergény: 1 3 7

Aliašská treska vo vínovom cestíčku, zelerové pyré, kyslá uhorka

Alergény: 1 3 4 7

Jahodové guľky, sypané opraženou strúhankou s maslom

Alergény: 1 3 7

Štvrtok 9.12.2021

Polievka
Rajčinová s písmenkami

Alergény: 1 3

Hlavné jedlá
Luhačovický škorec na slanine, tarhoňa

Alergény: 1 3 7 10

Belehradský rezeň, lečové zemiaky

Alergény: 1

Kuracie soté v nivovej omáčke, špenátové halušky

Alergény: 1 3 7

Piatok 10.12.2021

Polievka
Zemiaková kyslá s vareným vajcom

Alergény: 1 3 7

Hlavné jedlá
Segedínsky guláš, knedľa

Alergény: 1 3 7

Lečo s klobásou a vajcom, varené zemiaky

Alergény: 3 7

Ryžový nákyp s vanilkovým prelivom

Alergény: 1 3 7

Divider Background

O nás

Attica Restaurant Template

O nás

Napriek prívlastku závodnej kuchyne sa snažíme o zachovanie primeraného počtu stravníkov, ktorý nám umožňuje sústrediť sa na kvalitu a rozmanitosť sortimentu jedál. V našom menu preto často nechýbajú prácnejšie múčne jedlá, domáca knedľa či poctivo pripravené domáce polievky, ktoré sú najviac oceňované našimi stravníkmi.

Firma Juraj Krajč – Racionál sa venuje príprave a dovozu teplej stravy pre malé a stredné podniky, ktoré sú vybavené vlastnou výdajňou stravy a jedálňou. Po vzájomnej dohode vieme zabezpečiť aj balenú stravu, čo vyhovuje najmä menším prevádzkam, zamestnancom v kanceláriách, vo výrobných halách, prípadne firmám s menším počtom zamestnancov.

V našej ponuke nechýba ani príprava spoločenských podujatí, firemných akcií, svadobnej hostiny, rodinných osláv (výročia, krsty, kary a iné), stužkové slávnosti či plesy. Po dohode vieme jedlá zabezpečiť aj priamo na Vami určenom mieste.

Okrem teplej stravy poskytujeme široký sortiment studenej kuchyne. Na Vaše želanie pripravíme obložené misy, šaláty, kanapky či švédske stoly. Taktiež radi vyhovieme aj osobitým požiadavkám zákazníka na vysokej profesionálnej úrovni.

26+ rokov

viac ako 2 milióny porcií

Seriózny prístup

Korektné vzťahy

Spokojní zákaznící

s niektorými už 25 rokov

Kontakt

Napíšte nám

Napísali o nás

Takto sa o nás vyjadrujú naši klienti
„So spoločnosťou Juraj Krajč – Racionál spolupracujeme v oblasti stravovania viac ako 22 rokov. Takéto dlhé obdobie v silnej gastronomickej konkurencii je nespochybniteľným dôkazom našej maximálnej spokojnosti s kvalitou a druhmi jedál ako aj s korektným a serióznym prístupom pána Juraja Krajča.“

Ján Bodnár, majiteľ Nábytok Bodnár s.r.o., Prievidza


„Spoločnosť RACIONÁL, HBP a.s. BME o.z. 972 71 Nováky je dlhoročným dodávateľom obedov pre našu spoločnosť. Spoločnosť Xella kladie veľký dôraz na spokojnosť zamestnancov v oblasti poskytovania služieb a benefitov. Jednou s týchto dôležitých oblastí je poskytovanie kvalitnej a chutnej obedňajšej stravy pre zamestnancov. Počas dlhoročnej spolupráce s dodávateľom stravy od spoločnosti RACIONÁL sa nevyskytla žiadna sťažnosť na kvalitu a množstvo podávanej stravy, čo kladne hodnotia aj zamestnanci našich sesterských závodov. V prípade, že spoločnosť RACIONÁL i naďalej bude poskytovať služby v doterajšej kvalite, nemáme dôvod na zmenu dodávateľa stravy.“

Jozef Ponca, vedúci závodu Xella Slovensko, spol. s.r.o. v Zemianskych Kostoľanoch


„S firmou Juraj Krajč – RACIONÁL spolupracujeme už viac ako 9 rokov. Pravidelne nám dodáva jedlo pre 20 – 30 – 40 stravujúcich sa zamestnancov, záleží od obdobia, druhu jedla a chuti mlsných jazýčkov, prevažne žien. Môžeme povedať, že jedlo je pripravované v dobrej kvalite a chuti, v dostatočnej porcii. Navyše v poslednom období sa rozšírila ponuka o jedlo pre vegetariánov, rôzne šaláty a pod., čo sme s radosťou uvítali. Dovoz jedla je načas, prinesené jedlo je dostatočne teplé. Prípadné nezrovnalosti boli vždy pozitívne vyriešené. Do budúcna prajeme pripravovať veľa chutných jedál a spokojných zákazníkov.“

Ing. Miloslav Novotný, konateľ NyNa s.r.o., Lehota pod Vtáčnikom

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

+421 903 751 264
kontakt@zavodne-stravovanie.sk